sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Minun päiväni

Candy on the Run -blogin Karoliina heitti ilmoille kysymyksen, miltä meidän muiden bloggaajien arki näyttää, postauksessaan "A day in a life". Päätinpä minäkin ottaa härkää sarvista ja kertoa omasta päivästäni. Oma päiväni ei kyllä kuvaa arkeani vaan viikonloppuani ja kerron millainen päiväni eilinen lauantaipäivä oli.

7:45 Ei enää nukuta. Totean, että ihan sama vaikka nousta ylös ja laittaa perheelle aamupalaa. Kahvinkeitin porisemaan, puurokattila hellalle ja Hesari postilaatikosta. Näin se lauantaipäivä lähtee mukavasti liikkeelle.

8:30 Tiskikoneen tyhjennystä ja täyttämistä. Pyykkikone päälle.

09:00 Lauantaina on aikaa myös vapaaehtoishommille. Otan tehtäväkseni selvittää erilaisia rahankeräystapoja jälkikasvun luokkaretkirahaston kartuttamiseksi. Lähetän muille vanhemmille viestiä edellisessä kokouksessa sovituista asioista ja heitän ilmoille ehdotukseni, miten rahaa voitaisiin kerätä.

11:00 Pari tuntia on mennyt siivillä. Päätetään lähteä tässä vaiheessa päivää ruokaostoksille. Ennen sitä on kuitenkin syytä haukata jotain. Etsitään jääkaapista kaikki loppuviikon tähteet ja lämmitellään niistä kaikille syötävää. Minun lautasellani on perunasoselaatikkoa.

11:30 Pyykit koneesta kuivumaan ja kauppaan. Kaupassa on näin lauantaina tietenkin myös muutama muu ruokaostosten tekijä. Selvitään kuitenkin hengissä kauppareissustakin. Vertaillaan samalla myös jälkikasvun luistimien ja muiden jääkiekkovarusteiden hintoja. Alkaa hirvittää hinnat...

12:30 Kaupasta kotiin. Ruokaostokset jääkaappiin ja kahvinkeitin porisemaan. Kahvin kanssa nautiskelen vähän suklaaherkkua.


13:30 Lähdetään isännän kanssa kuntosalille.

13:50 - 15:00 Salilla

15:15 Lapset matkaan ja lisää urheilukauppoja kiertämään jääkiekkovarusteiden perässä. Sataset vilisevät kassalla, mutta nyt on hankittuna kypärät, kaulasuojat ja luistimet. Onneksi ainakin nämä pienimmät saavat muut pelivarusteet ilmeisesti seuralta lainaan, ainakaan muita varusteita ei pyydetty alkuvaiheessa hankkimaan. Itselleni ostin pari paria juoksusukkia ja muutaman tarjouksessa olleen proteiinipatukan maisteltavaksi.


17:00 Urheilukauppakierrokselta kotiin. Toisten keskittyessä päivällisen valmistamiseen, otan imurin käteeni ja imuroin. Lisää pyykkejä koneeseen ja pyyhkäisen myös pahimmat pölypallerot tasoilta.

18:00 Ruoka. Lihapullia ja perunoita, lisänä tietysti salaattia.

18:30 Tiskit koneeseen ja pyykit kuivumaan.

18:45 Maajussille morsian. Hetki rentoutumista torstai-iltana tulleen jakson seurassa. Ihan yksin.

19:45 Sauna päälle ja lenkkivermeet niskaan. Käyn saunaa odotellessani hölkyttelemässä pienen lenkin.

20:30 Saunaan

21:00 Jälkikasvulle iltapalaa

21:20 Television töllötystä, mm Uutisvuoto

22:30 Vähän iltapalaa ja sänkyyn lukemaan lehteä.

23:00 Nukkumatti saapui.

Siinäpä minun lauantaipäiväni. Tänään sunnuntaina meno ei ole ollut yhtä hektistä. Aamupäivällä kävin hölköttelemässä 16 kilometrin lenkin. Muuten olen vain lataillut akkuja seuraavaa arkiviikkoa varten.

6 kommenttia:

  1. Heippa! Kiva kun tartuit haasteeseen, on hauska lukea näitä! :) Aika tehokas päivä sulla ollut, mutta sellaisten jälkeen onkin sitten ihana ottaa rennosti! :) Super lenkkikeli oli kyllä tänään, toivottavasti jatkuu syksy tällaisena aurinkoisena ja kuivana!

    VastaaPoista
  2. Näitä on kyllä kivaa lueskella. Paljon kerkesitte päivän aikana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on tosiaan kivoja ja aika monesta blogista näitä olen jo bongaillutkin.

      Poista
  3. Täällä uusi lukija tirkistelee päivääsi. Lätkä on kyllä kallis harrastus, tai jääharrastus ylipäätään kaikissa muodoissa.

    Terkuin Hanna toppojalka.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Kiitos viestistä ja päiväni piristämisestä :) Lätkävarusteisiin tosiaan saa rahaa uppoamaan...

    VastaaPoista