keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Back in business!

Heippa kaikille pitkästä aikaa! Ilokseni voin todeta olevani takaisin terveiden kirjoissa! Aika monta viikkoa se vei, mutta kylläpä taas hetken muistaa arvostaa omaa terveyttään! Eikä haittaa yhtään, vaikka lenkillä sataa. Minä vaan nautin :) Märät lenkkarit ovat paremmat kuin lenkkarit naulassa.Pitkän sairastelujakson aikana ehti lenkkeilyn sijasta tehdä tietenkin kaikkea muuta. Maata sohvalla, tehdä käsitöitä, leipoa, katsoa kaikki rästiin jääneet b-luokan ja ö-luokan sarjat ja tositv-ohjelmat. Kuten listasta voi päätellä, olo alkoi olla jo aika plösähtänyt! Mielelläni jo vaihdoin sohvan lenkkelyyn ulkoilmassa ja hikoiluun salilla.
Treenailun pariin olen palannut varovaisesti, ettei toipumisessa vaan tulisi mitään takapakkia. Nyt en riskeeraa enää mitään hötkyilyllä! Olen tehnyt juoksulenkkejä pelkästään fiilispohjalta kilometriaikoja, matkoja tai sykkeitä sen kummemmin seuraamatta. Kelloon olen kurkannut vasta lenkin jälkeen kotipihassa. Näin on ollut hyvä. Ensimmäisillä lenkeillä sairastelun jälkeen vaihdoin välillä suosiolla myös kävelyksi, jos yhtään alkoi missään tuntua. Viime viikonloppuna kävin myös uusimassa salikorttini ja pääsin lauantaina treenaamaan kuntasalillekin. Ja alkuviikon onkin ollut vähän yksi jos toinenkin lihas kipeänä... Mutta tämä on vaan positiivista kipua! Tauon siis huomaa kropassa heti, mutta ehkäpä se vanha kuntotaso myös ennen pitkää saavutetaan.

6 kommenttia:

 1. Tuossa on ainesta motoksi, että parempi märät lenkkarit kuin lenkkarit naulassa :) Vaihtelua sille kliseiselle "ei ole huonoa säätä, on vain huono asenne ja väärä vaatetus". Onnea matkaan, uskon että olet tehnyt oikean ratkaisun lähtemällä liikkeelle varovasti ja fiilispohjalta. Mieluummin pienin askelin eteenpäin kuin että alussa harppoo ja pian huomaa pudonneensa kuoppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tosiaan pitkän sairastelun jälkeen kannattaa ottaa rauhallisesti!

   Poista
 2. Haha kuulostaa todella tutulta! Mäkin oon vikat viikot vaan katsellut telkkaria ja on kyllä tullut kaikki mainokset ja etenkin ne ö-luokan sarjat valitettavan tutuksi! On se hassua, miten vapaa-ajalla ei keksi mitään järkevää tekemistä jos ei pääse liikkumaan. Hyvä, että alat parantua ja maltat lähteä hitaasti taas liikkeelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, mulla on kohtalotoveri ö-luokan sarjoja katsomassa :)

   Poista
 3. Kiva, että säkin oot päässyt taas treenaamaan. Mä oon kanssa mun treeni-illat mm. kahvitellut kavereiden kanssa :)

  VastaaPoista