torstai 19. maaliskuuta 2015

Viikonloppu Tukholmassa ja kevään pisin lenkki

Viime viikonloppu oli mukavan aurinkoinen ja keväinen. Vietimme lauantaipäivän Tukholmassa, lähinnä vanhaan kaupunkiin tutustuen, sillä lähdimme perheen kanssa melko ex tempore Tukholman risteilylle. Laiva starttasi satamasta perjantaina illansuussa, lauantai oli aikaa kierrellä Tukholmassa ja sunnuntaina aamupäivällä palasimme takaisin Helsinkiin. Nyt on kiva tutkiskella Tukholman maratonin reittikarttoja ja fiilistellä tulevaa, kun Tukholman kadut ovat vähän paremmin taas muistissa.


Osa linnan julkisivusta oli peitettynä remontin vuoksi, joten ihan kauneimmillaan julkisivu ja pihapiiri eivät nyt olleet. Menimme kuninkaanlinnalle tarkoituksella puoliltapäivin, jotta näimme vahdinvaihtoseremoniat.


Kuninkaanlinnan sisällä kävimme mm. aarrekammiossa, missä oli näytillä esimerkiksi kuninkaallisten tiaroita ja päähineitä. Sisällä linnassa oli paljon kristallikruunujen välkettä ja kullan kimallusta.Sunnuntaina iltapäivällä, reissun jälkeen kotiuduttuamme, oli vuorossa viikon pitkä lenkki. Pari edellistä pitkää lenkkiä olemme ystäväni kanssa juosseet eriasteisissa vesisateissa, joten oli suorastaan hämmentävää, kun aurinko paistoi koko lenkkimme ajan täydeltä taivaalta. Juoksimme tällä kertaa pääasiassa hiekkateitä pitkin. Lenkkimme kesti hiukan yli kaksi tuntia ja kilometrejä kertyi noin 18. Hyvä pitkis!

Treeniviikko oli muutenkin suunnitelman mukainen. Juoksun lisäksi kävin pari kertaa kuntosalilla ja lauantaina toki tuli varsin mukavasti myös askeleita Tukholmassa, vaikka en tietenkään tuollaista kaupunkikävelyä varsinaisesti treeniksi laskekaan.

1 kommentti:

  1. Heippa! Arpaonni suosi tällä kertaa sinua ja voitit ASICS-arvonnassa itsellesi kompressiosukat! :) Lähetätkö mulle sähköpostitse osoitteen, minne voin paketin toimittaa? s.postini on siis lauralumituuli@hotmail.com

    VastaaPoista