maanantai 31. maaliskuuta 2014

Tervetuloa maratonmatkalle

Tänään, maaliskuun viimeisenä päivänä vuonna 2014, alkaa matkani maratonille. Olen ottanut etumatkaa harjoittelemalla entisen harjoittelumetodini säännöllisen epäsäännöllisen sijasta suhteellisen säännöllisesti lokakuusta lähtien. Silti ajatus maratonin juoksemisesta on ottanut rasitusvammojen suhteen sen verran takapakkia, että tällä hetkellä suurin tavoite on pystyä juoksemaan kivutta viisi kilometriä. Siksi tänään avautuvan blogini nimi on Maratonmatka. Tie maratonille ei siis tule olemaan helppo, vaan se tulee sisältämään ainakin verta ja hikeä, ehkä muutaman kyyneleenkin.

Maratonmatkaa tullaan rasitusvammojen takia ainakin lähimpinä viikkoina taittamaan juoksun (toivon siis myös juoksevani muutaman askeleen) lisäksi myös muiden lajien avulla. Mukaan mahtunee treeniä ainakin tatamilla, polkupyörän selässä ja kuntosalilla. Tulen myös varmasti monta kertaa matkallani miettimään, onko tässä hommassa yhtään mitään järkeä.

Tervetuloa mukaan, tästä se alkaa. Matkani maratonille.

5 kommenttia:

 1. Kiitos kiitos, sitä tarvitaan kyllä :) Luulen, että matka on pitkä ja kivinen ;)

  VastaaPoista
 2. Jään mielenkiinnolla seuraamaan sun matkaa :) tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Monta aihetta on jo odottamassa sopivaa kirjoitusinspiraatiota, joten päivityksiä on jatkossakin luvassa. Jospa tänne vuodattamisesta saisi oman kertomusnälkänsä taltutettua, eikä tarvitsisi ystäväpiiriä kyllästyttää juoksujutuilla ;)

   Poista
  2. Sen takia mäkin aloitin blogia kirjottamaan, ku tuntu että tarttee paikan missä saa rauhassa hehkuttaa :)

   Poista